Graag nemen we je mee in het gebruiksgemak van de WooCommerce plugin. Je webshop is nog nooit zo flexibel en eenvoudig te beheren geweest. Met deze plugin beschik jij over een webshop die snel werkt, overzichtelijk jouw producten en diensten presenteert en die jij met alle gemak zelf kunt bijhouden. WooCommerce is een uitbreiding op je WordPress website waarmee jouw website perfect omgebouwd kan worden tot een uitstekend werkende webshop.

Naast onze vaardigheden op het gebied van SEO en SEA campagnes, staat het bouwen van websites ook hoog op onze lijst van specialiteiten.

WooCommerce is geen opzichzelfstaande CMS, het is een plugin die eenvoudig op je WordPress website geïnstalleerd kan worden. Net als WordPress, scoort WooCommerce heel hoog in het gebruiksgemak en is het flexibel om meerdere platformen. De plugin is uit te breiden naar jouw wensen. Geen eindeloze stortvloed aan functies en mogelijkheden, maar afgestemd op jouw eisen en voorkeuren, dit is wel zo overzichtelijk. Ook hoef je je geen zorgen te maken over je eigen technische kennis, WooCommerce is zo simpel in het gebruik dat iedereen ermee kan werken. Met WooCommerce bouwen wij een webwinkel die een uitstekend verkoopkanaal vormt voor jouw business.

Woocommerce-Dynamic-Gallery

Een goede website, die bouwen wij voor je!

WooCommerce-Product-Sort-and-Display
  1. Een goede website is overzichtelijk, dit wil zeggen dat de bezoeker in één oogopslag ziet wat er te allemaal te vinden is op de website en waar hij/zij naartoe moet.
  2. Een korte laadtijd is cruciaal. Hoe langer de bezoeker moet wachten tot de pagina geladen is, hoe groter de kans dat hij/zij ergens anders gaat winkelen, daarom zorgen wij dat jouw website lekker snel is.
  3. Het proces wordt logisch en gestroomlijnd. Jouw bezoeker kan een artikel gemakkelijk vinden, selecteren en kopen!

Klaar voor jouw nieuwe webshop?
Ben je toe aan een nieuwe ‘look en feel’ op je webwinkel, lukt het je niet om maximale conversies te bereiken of heb je simpelweg (nog) geen webshop. Dan kunnen wij je zeker helpen. Afhankelijk van jouw voorkeuren en/of eisen kunnen wij ervoor kiezen om jouw webshop met WooCommerce te bouwen. Met de WordPress plugin WooCommerce wordt jouw website omgetoverd tot een ‘goodlooking’ en gebruiksvriendelijke webwinkel. Jouw WooCommerce webshop is snel, compact en eenvoudig te gebruiken. Met de WooCommerce webshop die wij bij jou aanleveren, beschik je over een webwinkel die volledig up-to-date is en daarnaast een mooi design bevat. Natuurlijk nemen wij jouw voorkeuren en ideeën uiterst serieus en is de webshop pas af als jij er tevreden mee bent.

Voordelen van de WooCommerce plugin

Door de constante ontwikkeling en technische trends moet jouw webshop ook uitstekend te gebruiken zijn op smartphones of tablets. iKy Creative optimaliseert je webshop voor telefoons en tablets! Ook jij kunt je kunt WooCommerce webshop eenvoudig vanaf je telefoon of tablet bijhouden. Een webshop met WooCommerce brengt veel voordelen met zich mee:

  • Uitbreidbaar op veel verschillende manieren,
  • Vanaf iedere computer kun je met je website aan de slag,
  • Simpele en uitgebreide rapportage.
  • Het programma ontwikkelt zich snel en je bent altijd up-to-date
  • Voor verkoop van zowel fysieke producten als diensten,
  • Schaalbaar en in eigen beheer,

Is WooCommerce niet helemaal waar je naar op zoek bent of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunnen wij je ook helpen met een website van o.a. Magento en WordPress.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis offerte aan en challenge us!