Waarom Magento webshops zo populair is geworden en waarom zoveel mensen Magento gebruiken is, omdat dit de meest uitbreidbare CMS (Content Management System) beschikbaar op de markt is. Achter Magento zit een groeiende gemeenschap van ontwikkelaars die het gebruiksgemak elke dag weer verbeteren. Met het oog op functionaliteit worden er dagelijks talrijke nieuwe lay-outs en plugins ontwikkeld. Wil jij jouw nieuwe website gebouwd hebben met Magento, dan kunnen wij jou daarbij helpen

Naast onze vaardigheden op het gebied van SEO en SEA campagnes, staat het bouwen van websites ook hoog op onze lijst van specialiteiten.

Momenteel is een Magento webshops één van de meest populaire webshop systemen op de markt. Met bijna 10% marktaandeel en meer dan 4 miljoen downloads zijn er vele tevreden Magento webshop-gebruikers op de wereld. Een Magento website staat ook bekend als een van de meest betrouwbare en veilige webshop systemen. Een goede keuze dus.

Een goede website, die bouwen wij voor je!

header-magento-integration (2)
  1. Een goede website is overzichtelijk, dit wil zeggen dat de bezoeker in één oogopslag ziet wat er te allemaal te vinden is op de website en waar hij/zij naartoe moet.
  2. Een korte laadtijd is cruciaal. Hoe langer de bezoeker moet wachten tot de pagina geladen is, hoe groter de kans dat hij/zij ergens anders gaat winkelen, daarom zorgen wij dat jouw website lekker snel is.
  3. Het proces wordt logisch en gestroomlijnd. Jouw bezoeker kan een artikel gemakkelijk vinden, selecteren en kopen!

Klaar voor jouw nieuwe website?

Ben je toe aan een nieuwe ‘look en feel’ op je webpagina, lukt het je niet om het maximale uit je website te halen of heb je simpelweg (nog) geen website. Dan kunnen wij je zeker helpen. Afhankelijk van jouw voorkeuren en/of eisen kunnen wij ervoor kiezen om jouw website met Magento te bouwen. Magento is een CMS waarmee jouw website op een hele uitgebreide manier opgezet kan worden. Door de vele plugins en lay-outs is vrijwel alles mogelijk op jouw website. Jouw Magento website is snel, uitgebreid en werkt feilloos. Met de Magento website die wij bij jou aanleveren, beschik je over een website die volledig uitbreidbaar is en daarnaast een mooi design bevat. Natuurlijk nemen wij jouw voorkeuren en ideeën uiterst serieus en is de website pas af als jij er tevreden mee bent.

Voordelen van Magento websites

Door de technische trends en innovaties zoekt je klant jou niet alleen meer op via de computer, maar gebruiken zij ook smartphones of tablets. iKy Creative optimaliseert je website voor telefoons en tablets! Je kunt Magento plugins voor je Magento website gratis downloaden. Een website met Magento brengt veel voordelen met zich mee:

  • (extra) lay-outs en plugins beschikbaar,
  • Effectieve en kostenefficiënte programma,
  • Meer dan 50 betalingsmogelijkheden,
  • In meerdere talen beschikbaar,
  • Een Magento webshop is te integreren in je Google Analytics-account,
  • Marketing acties (prijsacties, coupons) zijn implementeerbaar via Magento webshops,
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen klanten een aankoop bij je doen.

 

Is Magento niet helemaal waar je naar op zoek bent of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunnen wij je ook helpen met een website van o.a. WordPress en WooCommerce

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis offerte aan en challenge us!