Een uitstekend werkende website die er net zo perfect uitziet als dat hij werkt, dat is toch wat je wilt voor je bedrijf? Wij kunnen je helpen met website ontwikkeling, of je nu een geheel nieuwe website wilt hebben of een frisse nieuwe ‘look and feel’. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren en daarnaast de conversies die je wilt behalen, kunnen wij jouw website bouwen met CMS programma’s als WordPress en Magento.

Onze ontwikkeling gerelateerde oplossingen

Wordpress website
Woocommerce
Magento

Een website bij iKy Creative
Wanneer wij een website voor je bouwen kun je vooral gebruiksvriendelijkheid verwachten. Met het bouwen van onze website gebruiken we bekende en populaire systemen die zich door de jaren heen goed bewezen hebben. Wij willen geen gecompliceerde website aanleveren waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. De website die wij aanleveren is overzichtelijk en afgestemd op jouw benodigdheden. Jij bent degene die de website gaat gebruiken, waarom zouden wij het je dan niet wat makkelijker maken. Zelfs zonder vergaande technische kennis, kun je de websites prima gebruiken en bijhouden.

Een goede website, die bouwen wij voor je!
1. Een goede website is overzichtelijk, dit wil zeggen dat de bezoeker in één oogopslag ziet wat er te allemaal te vinden is op de website en waar hij/zij naartoe moet.
2. Een korte laadtijd is cruciaal. Hoe langer de bezoeker moet wachten tot de pagina geladen is, hoe groter de kans dat hij/zij ergens anders gaat winkelen, daarom zorgen wij dat jouw website lekker snel is.
3. Het proces wordt logisch en gestroomlijnd. Jouw bezoeker kan een artikel gemakkelijk vinden, selecteren en kopen!

Kijk hier verder wat de mogelijkheden zijn wat betreft ontwikkeling met WordPress, Magento en WooCommerce.

Ben je benieuwd naar de verschillen tussen Magento en WooCommerce en welk programma beter bij jouw webshop past? Wij vergelijken deze programma’s voor je!