SEA – Wat is AdWords?

Je wilt bovenaan komen in Google. Het kan voorkomen dat in jouw branche er veel concurrentie is, waardoor het moeilijk is om op de eerste plek te komen. SEA biedt jou de oplossing. Krijg de aandacht van potentiële klanten op relevante zoekwoorden die voor jouw bedrijf werken.

Search Engine Advertising, is een methode om betaalde online advertenties te plaatsen op verschillende webpagina’s, die resultaten laten zien in zoekmachines. Deze advertenties staan onder andere boven de organische zoekresultaten in Google. Door middel van Adwords zorgen wij ervoor dat essentiële bezoekers op jouw website terecht komen

Hoe SEA werkt …

Bij Adwords betaal je per klik, en kun je zelf de zoekwoorden bepalen waar je op gevonden wilt worden door jouw doelgroep. Hierdoor weet je zeker dat alleen potentiële klanten op jouw advertentie klikken, zonder dat jouw website drastisch aangepast hoeft te worden.

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

  • Snel het beste resultaat
  • Meetbaar
  • Direct potentiële klanten
  • Genereert meer naamsbekendheid
  • Grote invloed op jouw omzet

Afhankelijk van jouw organisatie en/of branche bepalen wij wat voor jou de slimste keuze is om in te investeren: SEO of SEA.

Overtuigd?

Onze specialisten met Adwords certificaten staan klaar voor jou!

Heb je vragen, wil je meer weten of heb je zin in een bakje koffie? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.