Onze conversie gerelateerde oplossingen

SEO
Zoekmachine optimalisatie
Wil je meer klanten uit je website halen?
SEA
Zoekmachine adverteren
Wil je direct je potentiële klanten bereiken?

Onze ontwikkeling gerelateerde oplossingen

Wordpress Website
Wil je een website?
Woocommerce
Wil je een gebruiksvriendelijke webwinkel?
Magento Website
Wil je een uitgebreide webwinkel?

Ontwikkeling

Een uitstekend werkende website die er net zo perfect uitziet, dat is wat je wilt! Wij kunnen je daarbij helpen, of je nu een geheel nieuwe website wilt hebben of een vernieuwde look. Jouw wensen, voorkeuren en de conversies die je wilt behalen, zijn het belangrijkst voor ons. Aan de hand daarvan kunnen wij jouw website bouwen met CMS programma’s als WordPress en Magento.

Conversie

Je website is er al, nu alleen nog resultaten behalen. Het hebben van een website is een goede aanvulling en misschien dé belangrijkste aanvulling op je bedrijf en daar wil je natuurlijk profijt uit halen. Dit profijt kan bij iedereen op een andere manier worden ingericht. Voorbeelden van enkele conversies kunnen zijn: binnen een maand 5.000 websitebezoekers aantrekken of 10% van de websitebezoekers moet een product afnemen.


Een website bij iKy Creative

Wanneer wij een website voor je bouwen kun je uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid en mooie designs verwachten. Met het bouwen van onze website gebruiken we bekende en populaire systemen die zich door de jaren heen goed bewezen hebben. Jij bent degene die de website gaat gebruiken, waarom zouden wij het je dan niet wat gemakkelijker maken. Zelfs zonder vergaande technische kennis, kun je de websites prima gebruiken en bijhouden. Een goede website die klasse uitstraalt, die bouwen wij voor je!


SEO & SEA

Bovenstaande conversies komen helaas niet zomaar uit de lucht vallen. Dat je website vindbaar is op internet is één ding, maar daarnaast moet hij ook goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Om dit voor elkaar te krijgen zul je effectief campagnes moeten voeren, en hier komt onze specialiteit naar boven. Campagnes kun je hoofdzakelijk op twee manieren uitvoeren, middels SEO en SEA.